Hogyan válasszunk egy vércukorszintmérö

Digitális tárolás:

A legtöbb vércukorméröktöl megőrizheti a vércukorszint mérés. Méter több memóriát képes tárolni történetében.

Kijelző betűméret

Nagyobb számok segítenek sok olvasó. Míg egyesek csak inkább egy nagy kijelző, mások a gyenge látás szüksége lesz egy nagy kijelző, hogy a vércukor vizsgálat praktikus.

Háttérvilágítású kijelző:

Sokan szeretnék, egy méter, ami világít a sötétben. Ha meg kell próbálni a sötétben, egy megvilágított kijelző megkönnyíti. Képzeld el, ha szükséges, hogy teszteljék, miközben hazafelé egy éjszaka, utazás közben egy sötét autóval vagy busszal, a film lejátszása közben, vagy után felébredt a az éjszaka közepén hányinger vagy fájdalom.

Szerezd meg a jobb vércukorszintmérő az életmód

Ha szeretnéd kipróbálni a vércukorszintje, akkor több tucat vércukormérő, tesztcsík és lándzsa döntéseket. Talán a legtöbb tervezett kapcsolódó vásárlás a vércukormérő. Amellett, hogy fontos, hogy az Ön állapotát, vércukorszintméröktöl sok jellemzője, hogy az élet könnyebb, de a választás lehet, hogy nehéz eldönteni, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

Sok vércukorszintmérő választások

Ahogy bolt egy vércukormérő, győződjön meg róla, mérjük a fontosságát, hogy ezek a jellemzők, valamint az ár a mérő és a költség a tesztcsíkok fogja használni.

Tárgyalások a számítógépére: Sokan szeretnék, hogy a vércukor mérő letölteni leolvasás, hogy a számítógép úgy, hogy tudják tartani a vércukor előzmények ott is. Továbbá, sok orvos értékelik lát adatokat, mely több napig vagy hétig, hogy azok a trendek. Ha azt szeretné, hogy ezt (vagy ha a szakember azt akarja, hogy ezt), győződjön meg az összes műszaki követelmény csatlakoztatására a vércukorszint mérő készüléket a számítógéphez.

Blood mintanagyság: Egyes vércukorszint mérő és tesztcsík kombinációk igényelnek egy jókora vérmintát, míg mások büszkék csak igénylő csekély mennyiségű. Egy méter, például kéri 3,0 mikroliteres mintát, ami körülbelül akkora, mint egy BB pellet. Azonban a több méter is vércukorszintjét egy jóval kisebb minta-0,3 ul mintát. Azonban nem kedvezményes egy méter, amely illeszkedik az összes többi igényeinek, ha szükséges egy kicsit a minta.

Világító tesztcsík port: Ez is segít, akiknek szükségük van, hogy teszteljék a sötétben. Sokkal könnyebb, ha van egy kis fény segítséget, miközben csúszott a tesztcsíkot a vércukormérő.

Méter, hogy a munka a szélsőséges hőmérsékletek: Ha egy téli sport- vagy hosszabb időt tölt hideg környezetben, meg kell bizonyosodni, hogy a vércukorszint-mérő van kialakítva, hogy a kockázati hideg magával. Válasszon egy vércukormérő elvégzésére tervezték a hideg. Vannak még méterre hogy elviselje a magas hőmérsékleteket, akik időt pusztákon trópusokon, és a magas hőmérsékletű munkakörnyezetbe.

Méret: Vannak, akik szeretnék egy hordozható mérő könnyedén elfér a zsebében, vagy nem vesz el túl sok helyet a táskájában, vagy táskát. Azonban gyakran kell feláldozni, amikor a képernyő méretét és egyéb jellemzőit. Amikor kiválasztja a vércukorszint-mérő, van sok lehetőség, hogy fontolja meg. Győződjön meg róla, hogy vegye figyelembe a különböző funkciókat különböző vércukorszintméröihez és megtalálja azt, amelyik a legjobban illeszkedik az Ön életstílusához. Ezzel kiválasztja a megfelelő vércukorszint-mérő az Ön számára, akkor könnyebb lesz nyomon a vércukorszintje, és tartsa őket a cél tartományban.

Opelex - elektronikus digitális Glucose Monitor

Könnyen követhető - Egyszerű, képernyőn megjelenő üzeneteket sima nyelvű használati utasítás, hogy könnyen az Ön számára, hogy használja a mérő könnyű tesztelni. Lehetővé teszi, hogy alkalmazza több vért ugyanezt a tesztcsíkot, amely segít megelőzni kárba tesztcsíkok Könnyen kap megbízható eredményt biztosít.

szerzői jog © Opelex 2016 Minden jog fenntartva
FőoldalSzabályokElérhetőségAdatvédelemJogi nyilatkozat